Friday, 29.03.2024, 14:29
Welcome Guest | RSS

MoldoFAN

Main » 2008 » September » 11 » Bine ai venit, realitate!
Bine ai venit, realitate!
14:29
MOLDOVA 1 - 2 Israel
1' [1 - 0] I. Picusciac
39' [1 - 1] O. Golan
45' [1 - 2] K. Saban
 Moldova a inceput fulminant jocul, inscriind cel mai rapid gol din istorie. Deja in secunda 47,Suvorov a centrat de pe partea stinga, iar Picusciac a deschis scorul. Acest gol ne-a jucat festa, pentru ca moldovenii au cedat usor initiativa, permitindu-se oaspetilor sa se instaleze la cirma jocului.
Namasco a avut o interventie magnifica la mijlocul primei reprize, scotind de sub bara. Finalul reprizei a apartinut Israelului, care a marcat de doua ori, dupa actiuni personale. In ultimul minut, Picusciac a ratat practic cu poarta goala. La inceputul reprizei a doua, Frunza a irosit o ocazie buna, sutind peste poarta de la circa 16 metri. In minutul 65, Moldova a ramas in inferioritate numerica, dupa ce Golovatenco a vazut cartonas rosu, pentru un fault la mijlocul terenului.
A urmat schimbarea lui Frunza cu Alexeev, atacantul lui Spartak Nalchik fiind fluierat la iesirea din teren.  Fata de meciul cu Letonia, selectionerul Igor Dobrovolski a facut doua modificari. In locul lui Calancea si Andronic au jucat in primul unsprezece Namasco si Comlionoc. Selectionata Moldovei se afla pe ultimul loc in grupa a 2-a preliminara, in urma celei de-a doua infrangeri consecutive suferita aseara in fata Israelului cu scorul de 1-2. Atacantul Viorel Frunza a declarat ca sansele de calificare a tricolorilor au fost compromise.„Nu putem pretinde in acest moment la participarea in faza finala a Campionatului Mondial din 2010, nu avem echipa necesara pentru a face fata acestui obiectiv”. In celelalte partide din grupa, Luxemburg s-a impus suprinzator in fata Elvetiei cu scorul de 1-2 iar Letonia a capitulat pe teren propriu in fata Greciei cu 0-2.
Declaratii dupa meci:
Igor Dobrovolski:
"Nationala Moldovei a jucat relativ bine. 
Tin insa sa le multumesc in primul rand spectatorilor prezenti la meci care au sustinut-o pe intreaga partida. Scandarile microbistilor le-au dat fotbalistilor un plus de incredere si inspiratie, atmosfera de pe stadion era fantastica, pacat ca i-am dezamagit."Dobrovolski a adaugat ca fotbalistii au aratat totul ce pot la ora actuala, 
chiar daca unii nu sunt pregatati la capacitatea maxima din punct de vedere fizic. 
De asemenea, antrenorul echipei noastre n-a vrut sa comenteze arbitrajul in partida cu Israel. 
Dror Kashtan (Antrenor Israel):
Selectionerul Israelului, Dror Kashtan considera ca toate echipele care vor veni sa joace la Chisinau vor avea mari probleme. "Sunt convins ca Moldova va juca mai bine pentru ca are pe banca un antrenor cu nume mare. Aveti incredere in Dobrovolski" a declarat Kashtan. Kashtan a spus ca a fost un meci foarte greu, dar echipa lui nu concepea un alt rezultat decat victoria. 

Radu Rebeja:
"Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa-mi deposedez adversarul in urma caruia am primit un gol nepermis in minutul 39. Cel de-al doilea gol a venit deja pe seama unei greseli colective al fundasilor." a declarat Radu Rebeja.









Views: 552 | Added by: GooL |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Site menu
Login form
News calendar
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Search
Site friends

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Tag Board
200
Copyright MyCorp © 2024