Baieti cred'k ar fi bine la inceputul meciului cu totii sa cintam imnul. cine nu-l stie, poftim: Limba noastră-i o comoară În adîncuri înfundată Un şirag de piatră rară Pe moşie revărsată. Limba noastră-i foc ce arde Într-un neam, ce fără veste S-a trezit din somn de moarte Ca viteazul din poveste. Limba noastră-i frunză verde, Zbuciumul din codrii veşnici, Nistrul lin, ce-n valuri pierde Ai luceferilor sfeşnici. Limba noastra-i limbă sfîntă, Limba vechilor cazanii, Care o plîng şi care o cîntă Pe la vatra lor ţăranii. Răsări-va o comoară În adîncuri înfundată, Un şirag de piatră rară Pe moşie revărsată.
Iti spun eu. La ora 19:00 e meciul! din Chisinau plecam la ora 17:00 fara intirziere! si imediat dupa meci venim acasa. Transportul costa 50 lei pina la Tiraspol si inapoi! mergi !?
Asa,si cu biletele de intrare cum se rezolva?Cat costa?Trebuie sa avem ruble dea lor la noi? Vor niste prieteni sa mearga la Tiraspol,mai sunt locuri libere?Pana cand pot sa-ti dau raspunsul final?
Pina azi seata de dorit! bilete cumparam pe loc, cu banii ne intelegem noi, nu e problema. Biletul costa cred'k nu mai mult de 10-15 lei. da citi prieteni vrei sa ei cu tine?