Дата: Wednesday, 28.05.2008, 01:08 | Сообщение # 20
Sergeant
Grupa: User
Statut: Offline
p.s GooL, la aceasta lista au lucrat oameni priceputi intr-adevar .. se lua in calcul multe lucruri .. si sincer covalciuc nici mie nu-mi prea place dar el intr-adevar intra in lista asta .. din mai multe considerentte
Дата: Wednesday, 28.05.2008, 01:09 | Сообщение # 21
Sergeant
Grupa: Suporter
Decebal,tot respectul,am glumit stai linistit:p http://www.sport365.ro/forum/showthread.php?t=209&page=3 asta e linkul cu toate rezultatele moldovei de la indepenta si pana in zilele noastre,drept e ca acolo am muncit pt un forum romanesc,pentru ca inca nu gasisem vreun forum la noi in romana unde sa postez si eu,daca imi da voie Gool o sa fac un thread si aici cu toata istoria si daca e mai intrati si pe acolo,sa facem cunoscut fotbalul de la noi si peste prut,sper sa nu fie considerat ca reclama:p apropo,Gool,eu il cunosc personal pe administratorul acelui site,pot sa incerc sa vorbesc cu el sa faceti schimb de bannere,asta daca te intereseaza desigur:p
Дата: Wednesday, 28.05.2008, 01:28 | Сообщение # 23
Sergeant
Grupa: Suporter
de ce sa nu te astepti?bine ca s-a gasit cine sa inceapa,acum o sa incercam si noi sa ajutam cu ce putem! vorbim,da' pana atunci sa ma faci colonel in rezerva apropo,Mihai Sandu, a facut schimb de banner cu ei